Er du også interessert i?

kr 52 999,00
HUSQVARNA AUTOMOWER 420
kr 29 990,00
STIHL IMOW 5.0 ROBOTKLIPPER
kr 20 590,00
HUSQVARNA AUTOMOWER 440
kr 39 990,00
kr 23 499,00

HUSQVARNA ASPIRE R4 ROBOTKLIPPER

Husqvarna

Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 9 990,00
Varenr.
970 56 85-21
Denne kompakte robotklipperen tilbyr en perfekt klippet plen 24/7. Optimalisert for gressplener opp til 400 m² med systematisk klipping for presist kuttede smale passasjer, håndtering av skråninger på 25 % og bekymringsløs drift takket være pålitelig klipping, frostbeskyttelse og værtimer.

Utstyrt med FOTA (automatiske programvareoppdateringer) og enkel rengjøring med en slange betyr uanstrengt eierskap.Full kontroll fra smarttelefonen din med Automower® Connect-appen og smart oppbevaring på veggen med de medfølgende Aspire™-krokene.

 

Kompakt ytelse

Den kompakte størrelsen og den lave vekten til hvert Husqvarna Aspire™-produkt forbedrer manøvrerbarheten og kan skryte av en imponerende mengde innovative teknologier fra Husqvarna – alt for å øke maskinens kapasitet og effektivitet, samtidig som du konsekvent leverer flotte resultater i hagen din.

Kompakt oppbevaring

Naturlig kompakt og lett. Fotavtrykket til Husqvarna Aspire™-verktøy blir enda mindre takket være justerbare, sammenleggbare eller avtakbare deler - for enkel transport og oppbevaring trange rom som små skur eller biler. Ved å bruke den skreddersydde kroken som følger med i hver pakke, kan du velge å lagre dem direkte på veggen eller henge dem på vår veggmonterte oppbevaringsskinne som er en del av Husqvarna Aspire™ lagringssystem. Skinnetilbehør selges separat.

Automower® Connect

Nyt bekvemmeligheten av fullstendig kontroll fra smarttelefonen din med Husqvarna Automower® Connect-appen. Fra kant til kant kan du administrere og overvåke din Husqvarna-robotklipper – og frigjøre deg fra oppgaven med å klippe plenen vel vitende at du alltid kommer til å oppnå en førsteklasses klipp. Gjør plenpleien din så bekymringsfri som mulig med Automower® Connect. Mobil-, Wi-Fi- og Bluetooth-tilkobling tilgjengelig, avhengig av modell.

*Bluetooth®-tilkobling gir opptil 30 meters rekkevidde. Wi-Fi-tilkobling gir dekning fra hvor som helst i verden mens klipperen er koblet til Wi-Fi. Mobilkommunikasjon gir dekning fra hvor som helst i verden og inkluderer en 10 års mobildatakontrakt*. *Den inkluderte Automower® Connect 10-årskontrakten gjelder kun dersom en tredjepart gir tilstrekkelig mobildekning i området.

Enestående samhandling

Alle Automower- modeller utstyrt med Automower® Connect er kompatible med både Amazon Alexa og Google Home. Det betyr at du kan gi en stemmekommando til smarthøyttaleren din og Automower® vil adlyde. Du kan utføre de vanligste kommandoene som start, stopp, parker, og du kan be om statusoppdateringer fra gressklipperen.

Værtimer

Justerer klippetiden i forhold til hvor fort gresset vokser, slik at Husqvarna Automower® bruker maksimal tid på å klippe i perioder der gresset vokser mye. I solskinn og tørt vær, eller sent på sesongen, bruker klipperen mindre tid på å klippe, noe som reduserer slitasjen på plenen og klipperen.

Systematisk passasjeklipping

For perfekt klipperesultat, kan robotklipperen stilles inn slik at den automatisk skifter klippemønster fra tilfeldig til systematisk modus i smale passasjer.

Smarte tilkoblinger med IFTTT

Integrer Automower® enda mer i ditt smarte hjem ved å bruke den i IFTTT-applikasjoner. Koble til en av våre smarte tilkoblinger i Automower® Connect-appen, eller lag din egen rutine med IFTTT. Kanskje du vil at klipperen skal parkere når barna kommer hjem fra skolen eller når værmeldingen viser kraftig regn? IFTTT ("If This, Then That") er gratis og enkel å bruke.

FOTA - Firmware-Over-The-Air

Mulighet for å gjøre oppdateringer av programvare automatisk og trådløst via Automower® Connect-appen for å aktivere nye funksjoner og oppdateringer.

Automatisk håndtering av passasjer

Husqvarna Automower® registrerer automatisk smale passasjer, og finner veien selv gjennom de trangeste passasjer. Den varierer ruten gjennom passasjen for å unngå at det dannes hjulspor.

Frostsensor

Klipperen stopper automatisk å klippe når det blir for kaldt for å beskytte gressplenen.

Enkel rengjøring

Du kan vaske utsiden og undersiden av robotgressklipperen med en hageslange. Ved å bruke det monterte vedlikeholdsverktøyet kan dekslet enkelt tas av, slik at rengjøringen blir enkel og du kan komme til overalt.


Batterikapasitet

2.0 Ah

Batteri type: Li-Ion

Batterispenning: 18 V

Ladestrøm: 1 A

Ladesystem: Automatisk

Connected digital function set (calc)

Autocheck 3 : Planned N/A AMC : Planned N/A

Strømforbruk under klipping: 18 W

Typisk ladetid: 75 min

Typisk klippetid per lading: 70 min

Arealkapasitet per time: 45 m²

Maksimal helling ved grenseledning: 10 %

Maksimal helling innenfor arbeidsområdet: 25 %

Generisk strømkilde: Batteri

Arbeidsområde: 400 m² ± 20 %

Firmware Update: FOTA

Netto vekt: 9000 g

Klippehøyde, min.–maks.: 20–45 mm

Klippebredde: 16 cm

Produktstørrelse, l x b x h: 55 x 33 x 22 cm

Vekt: 5.9 kg

Knivmotortype: Brushless DC motor (BLDC)

Drivmotortype: Brushless DC motor (BLDC)

Fargekode: Grå

Klippesystem: 3 pivoting razor blades

Håndtakstype: Integrert

Taster: Keypad/App

Løftesensor: Ja

PIN-kode: Ja

Søkesystem: Singelsøk

Steilesensor: Ja

Tidsur: Ja

Hjulmønster: Middels

Connectivity: Bluetooth®, Wi-Fi

 

Prisforespørsel
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×