Er du også interessert i?

STIHL IMOW 6.0 ROBOTKLIPPER

Stihl

Lager
På lager
Pris
kr 27 590,00
Varenr.
IA010111436

STIHL lanserer neste generasjon av robotgressklipperen iMOW®. Ved hjelp av smarte funksjoner og gjennomtenkt design ligger fokuset på ytelse, brukervennlighet og fleksibilitet. Talebeskjeder, støtte for talestyring, LED-belysning og mulighet for klipping i opptil 60 prosent helling er noen av maskinens spesielle egenskaper.

Nye iMOW® lanseres i løpet av våren 2023 i to modeller, iMOW® og iMOW® EVO. Begge modellene finnes i tre varianter hver, tilpasset gressplenens størrelse: 1 500 m2, 3 000 mog 5 000 m2. Samtlige maskiner i den nye generasjonen er utstyrt med effektivt lade- og klippesystem samt elektrisk klippehøydeinnstilling. Modellene tilpasser bevegelsesmønsteret og hastigheten etter miljøet rundt, som skråninger, eventuelle avgrensninger, smale passasjer og gressets høyde.

Et viktig aspekt hos en robotgressklipper er den aktive tiden – den tiden robotgressklipperen trenger for å klippe et spesifikt område, inkludert ladepauser. Takket være den store klippebredden og det kraftige batteriet blir den aktive tiden merkbart kortere med nye iMOW®.

 

Klipper bratte overflater
Samtlige robotgressklippere kan klippe gress i kuperte hager med opptil 40 prosent helling. Det som er spesielt for iMOW® EVO, er at de takler plen med helling på opptil 45 prosent, og med et oppgraderingssett som ekstra tilbehør klipper iMOW® EVO hellinger på opptil hele 60 prosent.

 

Full kontroll med smarte hjelpemidler
Brukeren får informasjon om robotgressklipperens aktuelle status gjennom talemeldinger. EVO-modellene er dessuten utstyrt med en LED-matrise på toppdekselet, der animasjoner forteller hvordan arbeidet i hagen går.

 

Brukeren kan intuitivt styre iMOW® – både rett på robotgressklipperen og via den nyutviklede appen MY iMOW®. Gjennom appen kan man enkelt stille inn f.eks. klippetider, ukeplan og klippehøyde. Med skreddersydd sonehåndtering kan en viss del av plenen brukes, mens en annen klippes. Sonene merkes med avgrensnings- og guidekabler, og klipping av sonene styres via MY iMOW® appen.

 

Nye iMOW® 5/6/7

iMOW®

iMOW® EVO

Effektivt lade- og klippesystem

x

x

Elektrisk klippehøydeinnstilling

x

x

Intelligent navigering med tilpasset hastighet

x

x

Enkel app- og talestyring

x

x

Tilkobling til MY iMOW® gjennom Bluetooth og WiFi

x

x

Tilkobling til MY iMOW® gjennom mobilnettverk

x

Gressplener opptil 1 500 m2 (modell 5)

x

x

Gressplener opptil 3 000 m2

(modell 6)

x

x

Gressplener 5 000 m2

(modell 7)

x

x

Opptil 40 % helling

x

x

Opptil 45 % helling

x

Opptil 60 % helling
(med oppgraderingssett)

x

LED-matrise med animasjoner

x

Prisforespørsel
Fyll inn feltene under og klikk
send for å gi oss en tilbakemelding
*
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×